title

Til SkillPickr søger vi som sagt, lige nu i hele landet

  • DJ's
  • Fotografer
  • Musikere såsom bands, trioer, duoer, solister, sangere, instrumentalister m.m.
  • Alle stile, typer og niveauer er velkommen.

KLIK HERFOR AT SE SKILLPICKR PROFILER

Baggrunden

Hej :) Mit navn er Cæcilie, founder af SkillPickr.
Jeg har arbejdet som projektleder indenfor event marketing i omkring 10 år og i løbet af de år har jeg brugt timer på at finde netop profiler som jer i både ind og udland. At finde en spansk guitarist, en allround DJ, gøgler, danser, videograf, lydmand, fotograf, violinist, kor, osv. har altid bestået i at ringe til “Hans” som henviser til “Christina”, som desværre er optaget den dag, som henviser til osv. osv.
Det skal være lettere for de udøvende kreative og kunder at finde hinanden og arbejdsbetingelserne for de udøvende bedre.

HVAD OG HVORFOR:

Vi satte os derfor for at lave en form for Airbnb/Etsy for udøvende kunstnere og kreative.
År og blod, sved og tårer senere har vi nu en platform klar, som netop kan hvad Airbnb/Etsy kan, men for alle dejlige kreative som jer/os. Navnet er SkillPickr og vi har for nylig lanceret.

Vi har store og små kunder, klar til at bruge sitet så snart de kan finde jer derinde. Det er her i kommer ind i billedet, for vi har brug for jer for at få det til at flyve.

Derfor vil vi opfordre alle som synes at visionen har noget at byde ind med, til at bruge 10 minutter på at signe jer op via linket nedenfor. Det koster ikke noget at oprette sig, og der er dermed intet at tabe, det er en mulighed for at få lidt ekstra jobs i bogen. Det er nyt, det er anderledes, men det var Airbnb også. Hvor intet vover, intet vinder.
Vores drøm er at skabe et tool og community som er meget mere end 'blot' en booking platform. Vi ønsker, at du som kreativ her kan finde støtte og tools der giver dig adgang til f.eks. kontrakter, bogføring, markedsføring, fondsansøgninger, udgivelser, talentudvikling m.m.

Hvad koster det tænker du? Vi tager 10% i kommission for ja selvfølgelig koster det noget, for det koster noget at drive og udvikle. Til gengæld er det 'no cure no pay' princip, så vi tjener ikke noget med mindre i gør.

Har i lyst til der findes et sådan sted at gå til, så kan det kun lykkedes med jeres hjælp, fordi uden jer er vi ingenting. Hjælp os med at hjælpe jer til flere jobs, ved at støtte op om SkillPickr.

Vi arbejder konstant for at gøre SkillPickr bedre, så synes i det er noget lort, så sig det til os og forklar gerne hvorfor. Synes i noget er fedt, og noget skal være bedre så sig det til os. Kan i lide det vi arbejder for, så sign jer op og del gerne med jeres netværk også.

Send endelig gerne feedback, spørgsmål eller andet til hello@skillpickr.com eller tag fat i os på 22462408.

Vi håber, i vil tage godt imod vores initiativ og se dig og din profil på SkillPickr


God dag fra os i SkillPickrtitle

Cæcilie Fundal Månsson

title

Founder & CEO

title