Purpose

Hvorfor

Bare fordi vi elsker og tror på mennesker, hvis holdninger og tilgange til problemer og udfordringer bærer præg af kreativitet - af mod, talent og innovative problemløsninger

Hvordan

Ved at tilbyde et stort rum for enhver at løsne deres færdigheder eller passion og give dem mulighed for at leve et multidisciplinært kreativt liv. Ved at vække, inspirere og opmuntre kreative sind, hjælpe dem med at finde arbejde med mere lethed og omdanne deres færdigheder til en succesfuld forretning. Ved at gøre det nemt for folk at komme i kontakt og booke færdighederne hos kreative sind uden speedbumps.

Hvad

Baseret på et globalt værktøjsmarked arbejder vi på at støtte mennesker, der lever et multidisciplinært kreativt liv ved at bygge værktøjer, der optimerer deres produktivitet, processer og arbejdsflow. Dette gør vi for at hjælpe alle kreative med at udvikle deres færdigheder og få deres forretning til at trives, uanset hvilket niveau de befinder sig på. Markedspladsen reducerer også friksionen mellem brugere, hvilket sparer tid og penge på at finde den rigtige match.